MEAT THE GREEK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meat The Greek. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2024 om 7:49 23 euro voor een lauwe schotel, beetje zonde van het geld, aantal jaar geleden voor het laatst besteld en toen was het beter
23 jan 2024 om 20:02 Nog steeds aan het wachten op mij bezorging
16 jan 2024 om 14:51 Lekker. Drie verschillende mixed grill schotels. Prima kwaliteit. Patat net niet meer helemaal warm. Bezorging slechts 10 minuten later dan van te voren aangevraagde tijd.
9 jan 2024 om 19:01 Heb 2 uur moeten wachten op me eten en ze wilden ook nog dat ik even via tikkie het eten nogmaals zou betalen omdat ze een zogenaamde storing hadden wat niet klopten heb contact opgenomen met thuisbezorgd en die vertelde mijn dat er geen storing was
25 okt 2023 om 22:42 Helaas was het eten koud bij aankomst, en de patat was echt te zout. Helaas dit keer een mindere ervaring .
25 okt 2023 om 21:53 Cant believe I actually paid for this meal.- Delievry was fine.
21 okt 2023 om 10:22 Food came late ... missing wine bottle and cake was a like a not editable mooch. Restaurant not picking up phone always goes to a weird voice-mail and Thuiszorg was not helpful either wasted my money never ordering from there again
21 okt 2023 om 9:02 Oef, vanwege de regen duurde bezorgen wel heel lang, een belletje kan geen kwaad. Eten was wel weer heerlijk.
19 okt 2023 om 21:19 Kijkt aan eigen succes ten onder te gaan: vroeger was het eten er (bijna) altijd rond het afgesproken tijdstip. De laatste paar keren echter echt meer dan een half uur te laat en bijv. pita vergeten wat gewoon echt vervelend is.
8 okt 2023 om 17:11 Fries were soggy and cold when they arrived. Delivery said 45-60 minutes and took over two hours. I called after 90 minutes and they said it would be 10 minutes, after 20 minutes I called again. Tracking in app not enabled.
6 okt 2023 om 21:15 Onbeschoft toen ik na 2 uur belde waar het bleef, riep iets en hing op. Bezorger had geen wisselgeld ondanks aangegeven
6 okt 2023 om 9:05 Ons eten werd bezorgd zonder saus, na gebeld te hebben zou het gebracht worden, 45 min later nogmaals gebeld, waren ze het weer vergeten. Helaas, maar gyros en friet zonder saus is toch echt 10x minder lekker